måndag 28 september 2009

jag lever!

...om det är nån som undrar ;)
Nåt internet har vi inte fått än, helt sjukt vilken tid det ska ta!! passar på att uppdatera mig lite på jobbet, jobbade igår natt och nu inatt, tänk vad mycket man missar när man inte har internet hemma, man blir ju helt bakom :)

Allt är iaf jättebra på nya stället, trivs kanon! Och det märks på både katterna och Colin att dom har mer utrymme att springa på, far omkring som galningar hela högen :D
Och magen växer, och tiden går fortfarande jättefort, v. 29 nu!!! Snart dags slutspurten :D

Nä, har inte så mycket att säga egentligen just nu, lär kika vidare lite innan jag ska försöka sova lite!

lördag 5 september 2009

Nu är vi äntligen på plats i nya lägenheten! Men vi har ju ingen internet på några veckor, så nu sitter jag på jobbet och uppdaterar mig lite :)
Allt har gått jättebra och oj vad tacksam jag är över den där vattenläckan nu! Hjälp vad härligt det var med flytthjälp, bara att stå på plats och peka vart allt ska nånstans :D Det är ett bra sätt att flytta på ;) Känns iaf helt underbart, ska bara få lite ordning där hemma så det ser lite vettigt ut.
Och katterna röjer som galningar i trappan, det tycker dom är jätteroligt!
Utan mammas hjälp vet jag inte hur vi hade klarat av den här flytten, vi skjutsade hem Colin dit i onsdags så fick han sova där för flyttkillarna skulle ju komma redan kl 7 i torsdags, sen kom mamma hem till oss med honom i torsdags kväll. Sen så vaknade ju självklart Colin med feber i fredags morse, mamma hade ju tänkt ta honomm då också, men då kom hon hem och satt hemma hos oss med honom istället så åkte vi och städade ur gamla lägenheten!
Men febern berodde nog bara på att en kindtand har kommit fram för idag var febern borta igen!
Nej, kika vidare nu då kanske så jag har en hum om vad som händer ;)

Hej på ett tag!!

onsdag 2 september 2009

tråååååkiiiigt!!

Fy vad det är tråkigt att packa!
Så nu tar jag mig en välförtjänt paus i packandet och tvättandet och sitter framför datorn med en godispåse bredvid ;)

tisdag 1 september 2009

nähä, internet försvann visst inte alls idag... aja, men på torsdag är det iaf helt säkert borta för då är vi i nya lägenheten :) tjohoo!!!!