lördag 5 september 2009

Nu är vi äntligen på plats i nya lägenheten! Men vi har ju ingen internet på några veckor, så nu sitter jag på jobbet och uppdaterar mig lite :)
Allt har gått jättebra och oj vad tacksam jag är över den där vattenläckan nu! Hjälp vad härligt det var med flytthjälp, bara att stå på plats och peka vart allt ska nånstans :D Det är ett bra sätt att flytta på ;) Känns iaf helt underbart, ska bara få lite ordning där hemma så det ser lite vettigt ut.
Och katterna röjer som galningar i trappan, det tycker dom är jätteroligt!
Utan mammas hjälp vet jag inte hur vi hade klarat av den här flytten, vi skjutsade hem Colin dit i onsdags så fick han sova där för flyttkillarna skulle ju komma redan kl 7 i torsdags, sen kom mamma hem till oss med honom i torsdags kväll. Sen så vaknade ju självklart Colin med feber i fredags morse, mamma hade ju tänkt ta honomm då också, men då kom hon hem och satt hemma hos oss med honom istället så åkte vi och städade ur gamla lägenheten!
Men febern berodde nog bara på att en kindtand har kommit fram för idag var febern borta igen!
Nej, kika vidare nu då kanske så jag har en hum om vad som händer ;)

Hej på ett tag!!

3 kommentarer:

LoWa sa...

Vad spännande med flytt! Och en ny liten bebis snart oxå! Det händer mycket för dig! =)

Sanna sa...

VAd härligt att kunna stå o peka vart allt ska vara när man ska flytta, finns ju inget värre än att släpa o bära alla saker, brukar ju kunna vara en hel del saker:D

ska bli roligt o få komma o se hur ni har det det där hemma.
kram

Caroline sa...

Även fast jag vet att ni inte fått internet än och att det förmodligen inte kommer att ha uppdaterats härinne så ramlar jag in här ändå. :)

Hoppas ni har det finast i nya boet!