söndag 16 augusti 2009

parken zoo

Gårdagen spenderade vi i Eskilstuna på parken zoo tillsammans med Ivar och Renée. Vi har pratat hela sommaren om att åka dit så nu äntligen blev det av och med trevligt sällskap dessutom :) Colin verkade tycka att det var spännande att titta på alla djuren och var nöjd och glad och pekade på allt, han blev bara missnöjd när han inte fick gå åt det håll han ville ;) De roligaste djuren tyckte han iaf var bomullshuvudtamarinerna (små apor) Han stod vid glaset och skrattade åt dom när dom jagde insekter!
Det blev en toppendag, perfekt väder och massa fina djur! Enda misstaget vi gjorde var att när vi gick i "regnskogen" så tänkte vi på ett ställe att vi kunde
knäppa ett fint familjekort och ja, vi sätter oss på stockarna som går vid kanten med alla träd i bakgrunden, knäpper några kort och sen så av nån anledning tittar jag neråt och då kryllar det av små gråsuggor!! Jättemysigt :D Dom var inte där när vi satte oss!! Ni kan ju tro att jag hoppade och skrek där inne, sen kändes det som att det aldrig skulle sluta krypa på mig. Men vi fick några kort iaf :)Sen så hade vi ju turen att träffa på Sanna med familj och vänner också!

1 kommentar:

Sanna sa...

vi hade också en bra dag, alldeles lagom var det:D
roligt att träffa på er också, som alltid..

pratade med Angelica idag, hon ville ses nu mot helgen,. jag kan nig bara fre, o kanske söndag. har ni lust att ses då också? eller har ni redan planer..?
kram