torsdag 6 augusti 2009

Vilken härlig dag!

Gårdagen spenderade vi i parken med dom andra mammorna och barnen, blev dock inte så många, men lika kul ändå! Sen gick vi till Lindströms och åt, kycklingsallad.... ja vad ska man säga om den? Var rätt skrattretande faktiskt :) Sen blev det lite shopping, till Colin förstås ;)

Och idag har vi haft en toppendag, vi mötte upp Sanna och Norah strax före 10 och gick till sandviken på fm, perfekt med mycket skugga där! Angelica och barnen kom upp också. Min kille han tycker om att bada han :) Dom andra skrek i vattnet och Colin skrek när jag tog upp honom :D Så blev det lite mat och bus uppe på filtarna ett tag innan det blev dags för bad igen, för Colin hade ju inte
tid att sova fast han vaknade 6.30 imorse. Och t.o.m jag och Sanna badade, det var rätt skönt i vattnet faktiskt. Så vaknade Norah och Colin fick sällskap på stranden, upp och torka en stund sen började det bli dags för hemgång, då var kl ca 15 och Colin hade inte sovit på hela dagen, han somnade rätt fort i vagnen kan jag ju säga :D Så tack för idag, hoppas på fler sommardagar nu!!!!



1 kommentar:

SANNA sa...

Tusen tack för 2 helt underbara dagar med er, våra favoriter:) vi har ju så roligt med er, hoppas vi kan göra om gårdaen snart.
kram