fredag 15 januari 2010

morgonpigga barn!

Idag blev det en tidig morgon igen! båda barnen tyckte att det var dags att kliva upp kl 6.00... Inte lika kul för en trött mamma :) Men vi har iaf bara segat framför tv´n. Colin är ju så glad, för äntligen har dom börjat visa rorri racerbil på barnkanalen igen, han tycker ju att det är så bra :) Han är biltokig våran stora kille! Just nu sitter han på golvet med massa bilar på rad framför sig som får åka in i garaget en i taget. Och Aaron, han ligger i min famn och sover.
Var med Aaron till bvc igår också, läkarbesök den här gången och allt såg jättebra ut, han fick så mycket beröm så *stolt* Och nu ligger vikten på 4870g och längden på 56,4 cm. Så stor var Colin när han var 3 veckor :)

Idag då? Kanske en promenad med Malin och Elvira. Så lär vi väl veckohandla idag antar jag. Och ikväll blir det hemgjord pizza, mmmmm vad gott :)

1 kommentar:

Sanna sa...

väldigt morgonpigga barn=)

hihi såg faktiskt också rorri imorse, blev förvånad för trodde det hade slutat, dock var det ju bara jag som tittade, prinsessan var ju inte ett dugg intresserad:p

Trevlig helg!