söndag 19 juni 2011

eskilstuna weekend!

Nu har det varit lite dött här inne i helgen, men vi har varit i Eskilstuna, bott i stuga och varit in på parken zoo, en härlig helg har vi haft! Mamma och pappa var med också.
Kom dit i spöregn på fredag kvällen. Fick sen en lördag med solsken och inte alltför varmt när vi skulle in på djurparken (inte en droppe regn)
Och där inne var Colin helt galen, han rusade runt som en tok och skulle titta på allt, helst samtidigt ;) Aaron var också väldigt nöjd :)
Efter parken så åkte Christopher och pappa hem så jag barnen och mamma åkte tillbaka till campingen, vilket tog ca 1 tim...... åh herregud vad vi irrade omkring. Det var ju så lätt att hitta dit, men tydligen var det inte lika lätt att hitta hem :/
Och inget utav dom tre ställena vi frågade efter vägen på sa rätt väg, men det sista gav oss iaf rätt håll och vi hittade skyltar :D
Oj vad arg jag var ^^
När vi kom tillbaka blev det lek i lekparken och mat på restaurangen sen ännu mera lek :) Och barn som faktiskt somnade i hyfsad tid på kvällen! Till skillnad mot i fredags då dom somnade efter 22!
En dag idag har det ju också varit :) Och den spenderades i Tuna park, en del handlat blev det också såklart :D

Och kameran ligger i nån väska nånstans så bilder kommer imorgon!

Inga kommentarer: