söndag 1 maj 2011

maj!!

Så är maj månad här och fy satan vad kallt det är.... :(
Skulle ha behövt vinterjackan igår kväll!!
Trevligt hade vi iaf :) Vi var hem till Jocke och Martina och grillade lite och hade trevligt. Sen ner på stan och kika på raggarbilarna såklart, ingen valborg utan cruising ;) Colin han var i himmelriket och Aaron tyckte nog också att det var väldigt spännande! Brasan vågade vi dock inte gå nära för när vi gjorde det när vi kom ner så stänkte det en jäkla massa glöd och barnen hade fleecefiltar på sig.... så det är några små brännhål på dom nu :( Även mitt hår fick glöd på sig.
Och Colin tyckte att den var varm och skrämmande :) Så vi tittade på bilarna mer istället!
21.30 började jag och barnen vandra hemåt och Christopher gick tillbaka till Jocke. Dom var vakna hela vägen hem också men nog var dom trötta :D Så det var ju inte direkt svårt att få dom att sova ^^
Min kära karl han kom hem 4.45 imorse han, inte lätt att fylla 30 inte ;)


Åh, vad Colin blir glad när han får vara med hundarna :)
Aaron rusade in när jag öppnade dörren och medans jag tog ur Colin ur vagnen så tog han plats i soffan :D


Idag var vi och tittade på barnens mormor en liten stund när dom hade linedance och självklart ville dom vara med och dansa :) Men det blev inte så långvarigt för dom var mest ivägen ^^

1 kommentar:

anna sa...

ebbe har oxå varit väldigt fäst vid sin napp o ville helst ha den i munnen hela dagarna. men när han började tjata om en skateboard så tänkte jag att varför inte chansa. vi slängde naturligtvis inte napparna utan dom ligger i en påse i bilen men ebbe trodde att vi slängde dom. är förmodligen svårare för colin att sluta eftersom aaron oxå har napp i samma storlek. nisse har ju fortfarande den mindre nappen o den är inte ebbe intresserad av.

blöjorna kommer säker att lösa sig i sommar när han har mindre kläder på sig. tror inte man ska stressa fram sånt utan ta det lite i barnets takt. ebbes fräken på dagis sa tidigare i vintras när vi pratade om att sluta med blöjor att "ingen har ju det i vuxen ålder , om man inte är sjuk eller har en konstig böjelse..." = alla slutar när dom är redo.