fredag 3 juli 2009

Oj vad det dundrar ute nu :) Och regnet öser ner! Tänk att det kan vara skönt med lite oväder, men det kunde ju ha fått vänta ett par dar, det ska ju inte regna när det är Power Meet :( Men men, får se hur det ser ut imorrn, det var då vi tänkte åka in, får se om det kanske blir en sväng in ikväll också.

i onsdags em plingade det på dörren här hemma och där stod det ett par karlar från salabostäder som så fint berättade att det var en läcka i taket nere i källaren som dom misstänkte var från våran lägenhet och mycket riktigt, inne på lilla toan var det ett par cm högt med vatten!! Behöver jag säga att vi inte har använt den toan på ett tag :) Så nu var dom här igår och rev ut golvet, vi hade tur iaf så det såg ut som att det bara hade spridit sig neråt. Och idag kommer
dom hit med torkfläkt så nu får vi leva i en tvåa ett tag och Colin har fått flytta in i vårat rum igen. Får se hur lång tid det här tar nu då... semestertider också såklart!


1 kommentar:

Sanna o norah sa...

men åhh vad drygt med vattenläcka.. hoppas det går över fort då..
håller med typsikt att det ska regna på power, men hoppas på bättre väder imorgon, då ska vi också in en sväng, efter några timmars bakning..