fredag 11 december 2009

Här hemma mår vi iaf bra allihopa! BVC var här på hembesök i onsdags och lillen har gått upp till 3400 g så han växer på bra, skönt att veta att han får i sig nåt :)
Annars så rullar dagarna på, Christopher är ju som sagt i skolan igen så dagarna är långa, men det går så bra så än så länge.

Och idag har vi varit till Amanda och Wilson och lekt tillsammans med Sanna, Angelica och barnen. Fullt ös alltså :)
Och nu du Sanna fick jag igen för att jag sa att det aldrig är några problem att lyfta Colin ur vagnen och ner i sängen när han har somnat.... Det gick minsann inte alls idag, hann bara skrek och skrek. Så han har varit vaken sen vi kom hem :) Det blev väl kanske 5-10 min sömn på vägen hem!

Och nu sitter vi och väntar på att det ska bli kväll för då kommer Suzann!!!! wihoo :D




3 kommentarer:

anna sa...

har lillen fått nåt namn än?

pratade med sanna om att vi kanske skulle kunna få till en träff under jullovet, så länge sen vi sågs. jag är ledig 18 dec-7 jan.

ha det gott!

Anonym sa...

Då fattas det bara 1300g tills han kommer upp i Alfreds födelsevikt ;) //Jeanette

Sanna sa...

haha men det var väl typiskt:) Han somnade med andra ovaggad ikväll då eller? tack för idag, du får väl höra av dig om du ville ha hjälp på ons?
förresten amanda sa att hon ville göra om dagen nästa fre igen, kanske vi hinner ses längre då, hoppas ni också är sugna. ska fråga Angelica också.
trevlig helg gumman,.
kram