lördag 28 februari 2009

Ja, nu har det gått några dagar igen! Här hemma har vi iaf haft några trevliga dagar.
Öppna förskolan i onsdags. I torsdags fick vi besök igen och den här gången var det Ebbe och Norah som hälsade på, och mammorna förstås ;) Sen var det ju sååå underbart väder så vi tänkte att vi går en promenad så barnen får sova lite, men när det vart dags att gå så blev ju då vädret genast mycket sämre och efter en stund började det regna....Men vi tog oss iaf till jysk i slasket som var på marken, jättekul att dra vagnar i det underlaget :D
Igår var faktiskt en riktigt toppendag! på fm vara vi ner med Malin, John och Sandra på marken en stund. Som vanligt så var det inte så mycket att se, men marknadsgodis är ett måste :) efter lunchen gick vi hem och hälsade på Camilla och lilla Isak, så liten och fruktansvärt söt!!
Kvällen bjöd först på så ska det låta med Brolle, som jag aldrig har tyckt om förut, men har börjat gilla mer och mer och nu är han ju faktiskt riktigt snygg ;)
Sen väntade ju då det bästa, en påse jordnötsringar i knät och Vin Diesel på tv`n. Kan det bli bättre :D
Nu är det bäst att jag kikar vidare för snart är en viss liten herre inte riktigt nöjd med att sitta på golvet helt ensam!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt o vara tillbaka här igen, o du har också fått en väldigt snygg blogg, duktiga ni är, kanske skulle hjälpa mig med min?:)
tack för senast, lika trevligt som alltid!