lördag 20 februari 2010

fradagsmys!

Härliga fredag!!! Christopher var hemma tidigare igår, så när Colin vaknade efter middagsvilan åkte vi ner på stan en snabbis, Christopher skulle handla ett par skor :) Sen vidare till mataffärerna för att veckohandla tillsammans för en gångs skull :) Har ju liksom inte blivit av att åka allihopa efter Aaron föddes, men det gick ju självklart så bra så, förutom att Colin blev sur för att han inte kunde äta upp osten ;)
Hem, äta mat, korv med bröd bjöd den här fredagen på! Och Colin han åt två korvar med bröd och en korv till utan bröd! Han tycker om korv han :D

Sen satte vi oss i soffan och tittade på "det regnar köttbullar" innan Colin skulle gå och sova. Den var riktigt bra faktiskt!!


Colin tyckte att den var spännande
Och när Colin gått och lagt sig så kom det bästa fram.... min Häägen-Dazs Strawberry Cheesecake. Finns det nån godare glass???
Sen så blev det tidig sänggång för mig och Aaron. Och jag måste ju säga att jag är himla stolt över honom som somnar så snällt i sin vagga varje kväll och sen sover där hela natten, förutom en matpaus vid 3-4.


Nu sitter Colin och har nyss tittat klart på disneydags och ätit en banan och Aaron ligger så snällt bredvid och sover.





Inte gör det nåt att man får gå upp kl 7 en lördagsmorgon när man har världens mest underbara barn!!!






Och ikväll är det ju självklart dags för deltävling 3 i melodifestivalen. Det missar ni väl inte ;)

2 kommentarer:

Sanna sa...

Vilka mysiga bilder=) tycker om när det är massa bilder på prinsarna..
hihi=)

Jeanette sa...

Fina bilder :)
Tycker d e lite komiskt att dom är jättelik varsin förälder men ändå lika varann :)