tisdag 23 februari 2010

kallt kallt kallt....

Ja fy vad kallt vi har här hemma :( Fast nu på morgonen kände jag iaf att elementen har kommit igång igen! Får se hur lång tid det tar innan det blir lite varmt här inne igen då.
Hann göra slut på en hel del värmeljus igår kväll :) Kändes ju lite sisådär att gå upp och lägga Colin i ett rum med typ 13 grader... Men han fick rätt mycket kläder på sig, nästan så jag ville sätta på ytterkläderna :D Han har ju sovit iaf men däremot hade han ju tagit av sig strumporna så fötterna var ju som isbitar!

Som tur var så var vi ju inte hemma på dagen, då var vi på äventyr med Sanna och Norah med busborgen som destination!! Även Jeanette, Alfred och hennes en kompis med barn var med också.
Hade en toppendag och Colin hade det nog inte så dåligt han heller ;) Han var
inte stilla mycket han heller!
Resan blev ju också lite... ja... vad ska man säga :) Hade tänkt att vi skulle ta våran bil så att Aaron kunde sitta fram och dom stora barnen i bak, men självklart ville inte bilen starta för att det var för kallt så vi fick pressa in alla tre barnen i baksätet på Sannas bil, efter ett tag så lyckades vi med det, men det såg lite trångt ut :D


Stackars Colin kom nyss springande i full fart och "skrek" och var jätteledsen. Han satt och tittade på
fåret Shaun och blev jätterädd för en tjur som jagade fåren och lät rätt högt, stackaren kramphöll i mig när jag höll i honom och tittade. Inte lätt när det är läskiga barnprogram när man nyss har vaknat :)




Nej, äta lite frukost kanske!

2 kommentarer:

Sanna sa...

men stackars Colin.. läskiga saker det där ;)

haha skrattar nÄr jag tänker på bilstolarna. haha, men ja det gick ju iaf=)
Frida var sugen så vi får göra om gårdagen snart=)

Jeanette sa...

Haha :) Alfred skriker vid 2 tillfällen VARJE gång han ser på nickenyfiken :) Inte rädd dock men d e spännande ;)