lördag 16 oktober 2010

ännu en sån här underbar dag!

Idag är Christopher iväg till Stockholm och tävlar (judo) så vi bestämde oss för en tur ner till lekparken med mormor, har inte varit där på evigheter nu så det var verkligen på tiden! Och väldigt uppskattat :)


Efter d
et så gick vi ner på stan och fick lunch på Johanssons av snälla mormor!

Pannkakor såklart!
Aaron fick också smaka lite pannkaka! (läs:tog för sig själv ^^)

Sen var det bara att gå hem och sova middag. Efter middagen slog jag på Toy story 3 och Colin var bänkad i soffan och tyckte att den var jättebra, det var den faktiskt!

Såklart måste det ju vara nå gott till filmen! Fick några skumsvampar och ett par skumbananer sen en påse med SMÅFOLKs morotsstix och godisarna låg kvar till sist! Men dom var faktiskt rätt goda dom där stixen :)
Aaron fick gräva i majskrokspåsen :)
Aaron han lekte så snällt på golvet typ hela tiden :) Sen blev det full rulle! Busfröna "brottades" på golvet så dom tjöt av skratt :) Sen fortsatte det med massa skratt och bus ända tills det blev dags för välling! Colin tycker ju att det är så roligt att få Aaron att skratta :D


Nu sitter jag bara och väntar på att min andra hälft ska komma hem (med sin silvermedalj ;)) Sen blir det väl nån serie innan läggdags som vanligt :)

Inga kommentarer: