lördag 2 maj 2009

det blev en riktigt bra kväll på valborg! Vi satte oss nere vid dammarna och grillade, tänkte då att Colin skulle få leka på gräset men oj så fel vi hade, gräset var ju jätteläskigt så han satt på filten och tog sig inte utanför kanterna :) Men fy vad kallt det blev lite senare :( bara att klä på sig lite mer sen bar det iväg mot cruisingen som nog var höjdpunkten på kvällen för våran lilla kille! Han satt i vagnen och pekade och tjoade och tyckte att det var jättekul :) Så det vart en sen kväll för honom för inte kunde man somna när det var så spännande, eller inte så jättesen men klockan vart väl iaf nästan 21 innan han somnade.
Så gick vi en sväng genom stan bland alla fulla ungdomar, ojojoj, tur att man inte betedde sig sådär när man var så där liten ;P Det roligaste var iaf ett par tjejer som gick strax bakom oss och skrek åt nå killar bakom, typ ungjävlar eller skitungar eller nåt liknande, sen säger en av tjejerna -schh det är en bebis där!!! -OJOJOJ då säger den andra. Vad jag skrattade :)
Och dagen bjuder på massa cupcakes! Christopers mamma och mormor kommer på födelsedagsfirande idag och nu blir det fyra olika sorters fluff :) hoppas på att det blir gott bara :)
Så nu är det väl dags att göra nån nytta då kanske!

Inga kommentarer: