måndag 18 maj 2009

Eurovision i lördags då.... och ja vad ska man säga?
Vi började iaf kvällen med grillning hos Malin och John, med massa trevligt sällskap, sen så vill ju såklart dom andra titta på Robinson innan ESC så nu kan jag säga att jag faktiskt har sett nästan ett helt avsnitt, har aldrig nånsin tittat på det där programmet och lär väl aldrig mer göra det heller :)
Sen var det dags då, även om det inte var så mycket bra bidrag alls så var det nog det bästa startfältet på länge, inga riktiga katastrofer alls! Att Sverige skulle hamna så långt ner var ju iaf inte så förvånande, men varför Norge var så favorittippad kan jag inte förstå alls, tyckte att den var så dålig, visst var han väl lite söt men tyckte nog mest att han såg konstig ut :) Och sen det här med att sjunga på engelska när man inte kan, det låter ju för hemskt!
Aja, en trevlig kväll hade vi iaf och Colin tyckte att det var jättespännande att titta på ESC, han var vaken ända till 21.45 och som tack för det sov han till 7.50 igår!

3 kommentarer:

Malin sa...

jaaa eller hur! norrmannen som sjöng såg ut som ett TROLL... hahaha .. gillade inte heller den låten direkt, glömde hela tiden bort hur den gick.. så bra var den lixom.. ;) skönt med sovmorgon kan jag tro!:)

Sanna o Norah sa...

håller med dig angående eurovision.. men vad ska man säga, samma sak varje år..=)

ses imorgon =)
kram!

Karin sa...

Tack för din kommentar =)