torsdag 16 december 2010

julavslutning!

Nu när Aaron faktiskt har sovit hela nätter dom flesta nätterna nu så har det varit Colin jag fått springa in till, eller så har han kommit in till oss... Så typiskt :)
Och inatt hade Colin en jättejobbig natt :( Han har varit ledsen, gråtit, smågnällt och farit omkring i sängen.
Morgonen blev inte bättre den, jätteledsen för minsta lilla. Så ramlade ett av avgasrören på hans lilla rorribil av och då gick ju nästan jorden under ;)
Vi klädde på oss iaf och gick till fröet, julavslutning idag! 42 barn, behöver jag säga nå mer..... Colin var lite halvreserverad och efter ett tag även ledsen lite då och då. Sen ville han gå hem, så då var det ju bara och packa ihop och gå :) Han somnade i vagnen efter ett tag men vaknade efter bara typ 40 minuter. Aaron han sov nästan 3 timmar!!! Det var länge sen.
Colin var ju då såklart jätteledsen när han vaknade och ingenting dög. Sen tyckte jag att han kändes väldigt varm och ja, 38,9 i temp :( Så det var ju inte så konstigt att han har haft en dålig dag plutten. Fick i honom lite ipren. Och nu framåt kvällen har han varit precis som vanligt och inge varm. Så jag tittade i munnen på honom och mycket riktigt så har det spruckit igenom en till tand. Där var förklaringen på den här dagen då :)