tisdag 6 januari 2009

VECKANS FIKA: kaffe och trekant. 15 kr. /ICA

nu har jag precis kastat ut granen, eler jag och jag, Christopher har bärt ut den :) nu har ju vi så bra att vi inte bara kan öppna balkongdörren och slänga ut granen, nej för vi har nät runt hela, så vi får snällt gå igenom hela lägenheten för att ta ut den genom ytterdörren, så att det blir ännu mer barr att dammsuga :) men nu är det gjort och barr lär väl finnas kvar till nästa jul!
såååå skönt att allt är över nu och att det äntligen kan återgå till det normala!!
och igår var jag faktiskt duktig och tränade lite mage på kvällen, började lite försiktigt och mest provade alla övningar men det känns ändå i magen idag.... usch vad otränad jag är, så här otränad har jag nog aldrig nånsin varit :( men nu ska det bli ändring!!

har hittat massa citat ur David Batras bok "Den som inte tar bort luddet ska dö" en bok uppbyggd på lappar som har hittats runt om i Sverige. Typ såna lappar som sitter i trappuppgångar, i skolan, på badhus och liknande. den boken måste jag nästan köpa :)


  • Du som fiser i hissen om mornarna - sluta genast med det! /Styrelsen
  • "Här kan du ju inte parkera, din idiot! Må lopporna från tusen kameler hemsöka edert könsorgan"
  • "Vänliga brevbärare. Jag lider av bacill-skräck. Vänligen använd handskar när du hanterar min post"
  • Vi är väl vuxna människor? Någon som har fått för sig att skrika svordomar/könsord mitt i natten. Detta får mig att slakna totalt till min sambos stora förtret. Visa lite respekt!
  • Du som följde med hem i fre. Tog inte bara min oskuld utan även tvättstugenyckel. Varför? Onödigt. Det här förhållandet saknar kommunikation/D.
  • Här kan du inte parkera din idiot! Må lopporna från tusen kameler hemsöka edert könsorgan!!!
  • Hej kära grannar! Vill be om ursäkt för att jag höll på elda upp kåken i helgen. Vill försäkra er om att det naturligtvis var en olyckshändelse och engångshändelse. Jag kan förstå om vissa av er känner en viss oro över att bo i samma trapp som en sådan oansvarsfull ung man. Egentligen inte mycket jag kan göra åt det i efterhand. //Peter
  • (det är inte lätt att bo i korridor och Vanja har uppenbarligen tröttnat på att någon dricker hennes mjölk). I drink straight from the bottle - a little something to bear in mind for next time especially since, as we all know, I also suck a lot of dick.


Inga kommentarer: