torsdag 20 maj 2010

sol och värme!!

Åh vilken varm dag!! Lite jobbig värme bara, men nu har det åskat ikväll så det kanske har rensat ur en del :)

Den här dagen började då med att Colin sov till strax efter 8!!!!! Och Aaron vaknade typ kvart över! Bara för att vi skulle iväg tidigare idag såklart!
Sommaravslutning för fröet vid sockenstugan var det som stod på schemat idag och vilken tur med vädret!! Lite skillnad mot förra
året när det blåste isvindar så vi var tvungna att gå in. Men idag blev det fullt ös ute :D Och grillad korv och glass blev det också! Sen så gick vi ner på stan och handlade med oss sallad från mercato sen gick vi (jag, Sanna, Amanda och alla våra barn) hem till Amanda och fortsatte busa där.
Gick hemåt på em med hopp om att Colin skulle somna i vagnen, men nej då, inte när vi kom in heller. Sen kom Christopher hem och tänkte att vi skulle grilla hamburgare så då gick vi ut på baksidan och lekte och Colin fick springa omkring i t-shirt och blöja, så skönt så :)
Inte minsta lilla antydan till att vara trött... Sen gick vi upp och dus
chade bort all smuts, tänkte att jag skulle duscha Aaron också, men fy vad han tyckte det var hemskt!! Han bara vrålade rakt ut :S Han har u bara badat förut.
Sen somnade han pladask när vi kom ner till soffan :)
Colin la jag strax före 20 och han somnade också på en gång. Men det ska bli spännande att se hur den här kvällen/natten blir. Har han sovit dåligt eller inget alls på dan brukar det inte vara så kul... skrik och skrik och helst komma över till våran säng. Men men, han har ju haft en jätterolig dag iaf :D

Ringde transportstyrelsen idag om avställningen av bilen och det visade sig att det var ett misstag från deras sida!! Registreringbeviset hade tydligen varit lit
e "grumligt" så datan hade läst av fel och då ställt av bilen.
Så hon sa att jag skulle kolla upp hur mycket det skulle ha kostat om jag fått böter och sen skriva ett brev till dom och göra en ersättningsanspråkan!
Så imorrn ska det skrivas :)

Inga kommentarer: