torsdag 22 april 2010

tråckdag :(

Fy vilket pissväder!!! Så inte blev det nå fröet idag :( inte direkt lust att gå i det här vädret! Så idag längtade jag faktiskt tillbaks till lägenheten på åkra, då var det ju nära så då spelar det ju ingen roll vad det är för väder, men nu är det ju en bit att gå!
Och då blev det en hemmadag istället, kanske lika bra det, Colin har varit väldigt snorig och täppt i näsan, vill ju inte komma dit och smitta ner nå barn direkt. Jätteskoj har vi haft hemma...... eller inte. Colin har varit på riktigt dassigt humör och bara skrikit och protesterat mot allt!! Så det är väl kanske nåt som gömmer sig i kroppen.



titta vad jag har gjort idag då ;) Mums, inget slår hemmagjorda chokladbiskvier!








Tänk när man bara kan knalla ut genom dörren utan att behöva bry sig om ytterkläder....Har aldrig nånsin längtat så här mycket efter sommar och sol!!





3 kommentarer:

Frida sa...

Vi saknade er idag! Förstår att ni stannade hemma, tråkväder. Vi hade tur och hade bilen på förmiddagen, sedan blev det buss hem! Ses nästa vecka! Vi pratade om busborgen nästa vecka, ni kanske vill följa med? Hör med Sanna och Norah också. Kram

Sanna sa...

usch ja vilken piss väder=( Hoppas inte C blir sjuk=/

vi längtar också till sommar o sol, o sen saknar vi er tok mycke. Men vi ses väl iaf på lördag:D

Anna k sa...

Men guuuud. Inte kan du väl lägga upp bild på goda biskvier heller ;P Mums blev så sugen. Men här kör vi mjölkfritt just nu. Rädd för att Thilde e allergisk. Hon har sånna eksem som aldrig blir bra ju å så har hon sånna illaluktande gaser =( och magknip.

Ha de så bra. kram