torsdag 27 januari 2011

FRISK!!!

Nu mår jag i princip som vanligt och dom där 48 h tills jag är smittfri har gått. Så nu hoppas vi på att slippa sjukdomar ett tag :)
Väntar bara på att den där förbannade kräksjukan ska slå till......

Fröet besök med Sanna och Norah på fm där Aaron var mr gnäll igen.....
Dom fick göra igelkottar idag :D
Colin tyckte det var skoj och stoppade i massa pinnar, Aaron tyckte att det var mest skoj att stoppa pinnarna i munnen :)
Men dom blir nog jättefina när dom blir klara.
Efteråt blev det en tur på stan, åt mat efter mycket vandrande fram och tillbaka, inte det lättaste att hitta ett matställe kl 12.... men mat fick vi iaf, men såklart så hann ju Aaron vakna så det blev inte så långt sovpass för honom inte, men inget ont som inte för nåt gott med sig ;)
Efter maten var i magen så tog vi en tur till stora lekparken och busade i det fina vädret! Bäst att passa på när det inte är jättekallt! För Aaron var det ju inte så kul eftersom han inte har så lätt att gå i den här snön :) Men han nöjde sig rätt bra med att sitta i vagnen. Dom andra två röjde runt och åkte stora rutschkanan uppochner och bakochfram ;) Bara Norah som tyckte det var skoj dock, min Colin han blev lite rädd han :)
Och för att komma tillbaka till den korta middagsluren så ligger båda i sängen och har gjort sedan strax innan 18.30 och somnade nästan på direkten :)
Christopher är på möte så jag ska nog passa på att titta på lite Glee nu!


1 kommentar:

Sanna Mamma Till Skrutt sa...

härligt o tack för igår vännen!